!! TRANSPORT VOERTUIGEN !! MAAK EEN AFSPRAAK 24u OP VOORHAND
FORD - FIESTA - TREND 1.1 XPJC
Ref: 049554
ENKEL de wisseltstukken zijn te koop.

FORD - FIESTA - TREND 1.1 XPJC ( Ref: 049554)

OPGELET : NIET ALLE OP DE FOTO'S GETOONDE WISSELSTUKKEN ZIJN NOG BESCHIKBAAR!! STUUR ONS EEN AANVRAAG UITSLUITEND VIA HET FORMULIER 'ZOEK UW ONDERDELEN'
Status
, Ongevalwagen, Enkel voor wisselstukken
Reg. Certificate(I+II)=OK, C.O.C=OK
Merk
FORD
Model
FIESTA
Type
TREND 1.1 XPJC
1° Registratie
10/2019
Brandstof
Benzine (EURO6D)
Vraagprijs
Emissie
115 co2
Cilinder
1084 cm³
Motorisatie
51 kW / 0 PK
Aandrijving
Automaat
Kleur
Grijs
Kilometers
0
Deuren
5 deuren
Uitrusting
Onderstel
*****XGAHJKJ4****
 
Fabricage
depuis 09.19, ecran lcd de 4,2", 3eme appui-tete ar, serie 30, assist traject actif, 1084 cc 51 kw, boite 5 vitesses, ctrl pression pneus, pneus 195/60 r 15..t, jantes 6j x 15, enjoliveurs roue 15", climatisation, limitateur vitesse, systeme "start&stop", 6 haut-parleurs, norme echap euro 6.2, airbag de tete, sidebag, pare-chocs 2 tons, 5 portes, 2 couches metallisee, liquid airco r1234yf, vitres privacy, pare-brise chauffant, retro electr/chauff, radio digitale, systeme bluetooth, cmde radio au volant

Stuur een e-mail naar AUTOS DEKNUDT SA

VERKOOPSVOORWAARDEN

Deze website en ons aanbod tweedehandsvoertuigen en schadewagens, al dan niet met technische schade, zijn bestemd voor BTW-plichtigen zoals autohandelaars, carrosseriebedrijven, sloopbedrijven, recyclagediensten, enz... Wie als particulier een occasieauto of beschadigde wagen koopt aanvaardt onze verkoopsvoorwaarden.

• Reservatie van voertuigen is enkel mogelijk mits het betalen van een aanbetaling via bankkaart.

• Wij aanvaarden geen cash betaling boven de €3.000.

• De voertuigen op deze website worden niet hersteld noch technisch gekeurd noch thuisgeleverd tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen op de bestelbon.

• Potentiële kopers van aangeboden voertuigen dienen zich voor de aankoop ter plaatse te vergewissen over de reële toestand van de voertuigen. Kopers die toch beslissen op afstand te kopen, en op basis van door deze website ter beschikking gestelde multimediabestanden, zoals afbeeldingen en/of filmfragmenten, kunnen zich achteraf niet beklagen dat de reële toestand van het voertuig afwijkt van deze op de multimediabestanden. In casu verborgen gebreken, schade of slijtage ontstaan door de impact van het ongeval of die reeds bestonden ervoor. Afwijkingen tussen de reële en de visuele toestand van het voertuig kunnen geen aanleiding geven tot enige vorm van compensatie, schadevergoeding noch de annulering van de verkoop.

• De informatie op deze website is van algemene aard en uitsluitend gericht aan handelaars. Particulieren aanvaarden dat ook zij op eigen risicio aan handelaarsvoorwaarden kopen. Dwz. dat zij een voertuig zullen verwerven dat noch hersteld, noch technisch gekeurd, noch geleverd zal worden noch enige vorm van garantie zal genieten gelet op de gebreken aan overeenkomst met het origineel af fabriek en de lagere kostprijs waarin het risico op verborgen gebreken ingecalculeerd is. Alle voertuigen worden aldus verkocht zonder enige vorm van waarborgen dit voor alle zichtbare en onzichtbare schade en slijtage van welke aard ook. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een bindend persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

*
  • Ongevalwagen
  • 10/2019
  • Benzine (EURO6D)
  • 115 co2
  • 1084 cm³ 51 kW
  • Automaat
  • Grijs
  • 0
  • 5 deuren